Bluetooth diagnostika do auta ELM327 OBD2 - 179  za balení

169
Bluetooth diagnostika do auta ELM327 OBD2
Nyní 169 Kč! sleva 6%, ušetříte 10 Kč
10+ ks skladem (u vás již 07.05.)

Chybí vám v autě palubní počítač? Tak si ho udělejte sami! Stačí si pořídit tento autodiagnostický modul, připojit jej do OBD diagnostické zásuvky, spárovat jej pomocí Bluetooth s vaším smartphonem, a je to!

Bluetooth autodiagnostika ELM327

Pokud vám v autě chybí palubní počítač, stačí připojit tento modul do diagnostické OBD zásuvky, spárovat s vaším smartphonem a máte o problém postaráno. Během momentu budete mít ve vašem telefonu stovky informací o vašem autě.

Co dokáže Bluetooth autodiagnostika ELM327?

Základem funkce tohoto autodiagnostického modulu je stažení chybových kódů z řídící jednotky počítače ve vašem autě. Případné chyby vám rozepíše a zobrazí i specifické chybové kódy, podle kterých můžete dohledat co chyby způsobilo a jak řešit opravu. Tato autodiagnostika rozpozná více než 3000 těchto kódů.

Chybové kódy můžete samozřejmě i smazat, čímž vypnete chybovou kontrolku na vaší palubní desce.

ELM327 kontroluje například tyto data přímo z vašeho vozidla:

Pro spolehlivé fungování modulu doporučujeme aplikaci Torque (dostupná v obchodě Google Play).

Shrnutí všeho, co je potřeba

Autodiagnostika ELM327 je vhodná pro tyto značky aut

BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette,Daewoo, Daihatsu,Daimler, Datsun, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Hillman, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Morgan  Morris, Nissan, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Seat, Škoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Sunbeam, Suzuki, Talbot, Toyota, Triumph, TVR, Vauxhall/ Opel, Volkswagen, Volvo

Upozorňujeme, že tato diagnostika není vhodná pro iOS!

Pokud chcete více informací o aplikaci Torque, doporučujeme tento článek.


ID: 95921